UDK PROJECTEN
UDK levels die ik gemaakt heb.

Erios: The Game

 

Het project voor het semester Game. We moesten met een groep studenten een game ontwikkelen. Nadat verschillende leerlingen verschillende ideeën hadden gepitcht was het tijd om te kiezen. Ik koos voor de game Erios: Happily Ever After-Life.

Erios is een game waar studenten de rol van Erios, beter bekend als Cupido, overnemen. Door de verschillende pogingen van Erios, een engel, hebben Romeo en Juliet besloten om zelfmoord te plegen. Hierdoor zijn ze in de onderwereld terecht gekomen. Aangezien Romeo en Juliet niet langer met elkaar praten heeft Erios straf gekregen. Zijn engelenvleugels zijn afgepakt. Om deze terug te krijgen moet hij Romeo en Juliet weer terug bij elkaar zien te krijgen. 

 Om deze missie te voltooien maakt Erios gebruik van zijn beroemde pijl en boog. Met deze pijl en boog kan die verschillende objecten en personages met elkaar verbinden door ze verliefd op elkaar te laten worden. Op deze manier kun je hindernissen in het spel op verschillende manieren trotseren om tot je uiteindelijke doel te komen..

Voor meer info kijk op www.EriosTheGame.com 

© 2013, Dennis-jansen.nl

Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld in Joomla!